Nahlásením nám pomáhate odstraňovať komentáre, ktoré porušujú všeobecné podmienky a pravidlá slušného správania. Naozaj chcete nižšie uvedený komentár nahlásiť administrátorom?
pretoze ta zalievka , ktoru tam lejes je prilis horuca a by spalila kapustne listy, cize das misku na tie listy opakom a na misku lejes zalievku, ktora po tej miske pekne steka do hrnca, ak by si ju nedala opakom, zalievka by ti ostala v miske a nie v hrnci, kde ju potrebujes mat... dalsie riesenie je, ze by si pockala , kym ti zalievka vychladne a tak ju tam naliala bez potreby misky, ale to mas cakanie navyse a tym padom dlhsiu pripravu pokrmu a zalievku by si vlastne nanovo musela zohrievat uz v hrnci s kapustnymi listami, co by trvalo zas dlhsie.... odporucam vsak misku pouzit, nakolko ulohou misky je zabezpecit, aby ti tam tie listy s ryzou neplavali hore dole, ale boli pekne ulezane, ked sa ulezia, mozes misku vybrat a varit na najmensom plameni, akoby si varila len samotnu ryzu